7 egyértelmű jel, hogy összeilletek

Egy új kapcsolat elején sok kérdés felmerül az emberben. Vajon tényleg ő az igazi? Annyira szeret, amennyire én őt? Tényleg összepasszolunk? Cikkünkből megtudhatod, hogy valóban megtaláltad-e a másik feledet.

Mondanom kell valamit
Amikor folyamatosan azt érzed, hogy csak mesélnél és mesélnél neki. Mintha minden pillanatot, amit nem együtt életetek meg, szeretnél bepótolni és megosztani vele. Ha ismerős ez az érzés, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó emberre találtál rá.

Ne szólj szám…
...mert felesleges. Hiszen annyira szeretitek egymást, hogy ismeritek a másik minden gondolatát, minden apró rezdülését. Kevés olyan személy van az életünkben, akivel szavak nélkül is megértjük egymást. Ha ezt egy olyan férfi mellett tapasztalod, aki még a szívedet is megdobogtatja, akkor nagyon vigyázz rá.

Feltétel nélkül
Minden hibátokkal együtt fogadjátok el és szeretitek egymást. Lehet, hogy néha felbosszant, de nem tudsz rá igazán haragudni. Elég egy mosoly vagy egy apró puszi, és rögtön elfelejted, hogy miért is húzott fel az előbb.

Egymás mellett
Akkor is, amikor rossz napod volt. Nem arra vágysz, hogy egyedül legyél, hanem, hogy ő ott legyen melletted. Az pedig nem kérdés, hogy gondolkodás nélkül álltok ki a másikért, ha úgy hozza a sors.

Eggyé válni
Na igen, a szex. Nem az a lényeg, hogy mindig csak szerelmeskedjetek, hanem az, hogy az összhang meglegyen. Ha pedig olyan jó vele, mint még soha senkivel, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy kikötözd (na, nem úgy), és soha többé el se engedd.

Titkok
Fel sem merül benned, hogy van valami, amit nem mondanál el neki. Egyszerűen nincs egymás előtt rejtegetni valótok, és ez így van rendjén, hiszen bizalmat szavazni egymásnak, sokszor felér egy szerelmi vallomással.

Az életed
Amikor rá mernéd bízni. Mert ő az, aki számodra mindig – legyen bármi baj – megoldást jelent. Mellette érzed magad biztonságban, ő nyújt menedéket. Ha valóban ezt érzed, akkor ne hagyd futni!

Ha szeretnéd kideríteni, mennyire erős a kapcsolatotok, és hogy van-e közös jövőtök, akkor kattins és válaszolj őszintén tesztünk kérdéseire!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!