6 tipp a sikeres randi érdekében

Az izgalom és a kíváncsiság a randizás elengedhetetlen velejárója. Az első találkozás, a jó benyomás ugyanis alapjaiban határozza meg későbbi kapcsolatainkat. Íme néhány dolog, amelyekre érdemes odafigyelned, ha randizni készülsz.

Ruha és smink
Természetes, hogy szeretnéd a legjobb formádat hozni. A megfelelő ruha kiválasztása éppen ezért mindig körülményes feladat. Egy szabályt azonban érdemes figyelembe venned: a kevesebb néha több. Ne kelts feltűnést, vedd figyelembe, hogy nem az összes férfit, csak a kiszemeltedet szeretnéd magadba bolondítani. Egy visszafogott ruhával és diszkrét sminkkel nem lőhetsz mellé.

A randi helyszíne
A találka helyszínét ideális esetben a férfi választja ki. Ha egy picit jobban belegondolsz, szerencsés helyzetben vagy, hiszen már ebből következtethetsz néhány dologra. Ha egy füstös kis bárba, esetleg zajos szórakozóhelyre visz, szinte biztosra veheted, hogy nem tervez komolyan. Ha azonban egy kellemes kávézóba invitál, garantáltan romantikus percekre számíthatsz.

Szemkontaktus
Mialatt beszélgettek, illik végig a férfi szemébe nézni. Ha nem érdekel túlzottan, amiről beszél, nyugodtan válts témát, vagy egyszerűen tereld másfelé a szót. Arra azonban ügyelj, hogy ne kalandozz el, hiszen rendkívül kínos lehet, ha a szomszéd asztalnál kiömlött vörösbort érdekesebbnek találod, mint partnered történetét.

Vigyázat az alkohollal
Bár feszültségoldónak tökéletes, nőiességedet és kiszemelted érdeklődését azonban pillanatok alatt porba döngölheti, ha túl sok alkoholt fogyasztasz. Egy pohár bor, vagy egy rövid ital bizonyára nem okozhat problémát, az utána következőkkel azonban könnyen meggyűlhet a bajod. Ittasan ugyanis inkább visszataszító leszel, mint vonzó.

Óvatosan a szennyessel
Lehetőleg ne árulj el rögtön az első randi alkalmával mindent magadról. Kerüld a kényes témákat, ne beszélj az exeidről, a pletykás barátnőidről vagy épp anyukád idegesítő szokásairól. Bőven elég, ha ezekre a dolgokra később derül fény, mikor már kellőképpen ismeritek egymást.

Telefonszám
Ha elkéri a telefonszámod, mielőtt elbúcsúztok, nyert ügyed van. Ekkor ugyanis szinte biztosra veheted, hogy tetszel neki és keresni fog. Ha ő adja meg a számát, esetleg eléd tol egy névjegykártyát, az már kevésbé szerencsés. Ez esetben valószínűleg nem hagytál túl mély nyomot benne, hiszen azt sugallja feléd, hogy teljesen mindegy, a jövőben találkoztok-e vagy sem.
 

Oldalak

Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...