5 ruhadarab, amivel könnyen elcsábíthatod a pasid

Ahogy a nők rajonganak a szmokingos és egyenruhás férfiakért, úgy az erősebbik nemnek is megvannak azok a ruhadarabok, melyektől azonnal beindulnak. De vajon milyen öltözékkel lehet a legkönnyebben elcsavarni a fejüket?

1. Szexi fehérnemű

Ezt talán a legalapvetőbb, hiszen melyik férfi képes ellenállni egy dögös nőnek, aki egy szál semmiben flangál kiszemeltje előtt. A csipkés, enyhén átlátszó fehérneműktől minden pasi beindul, főleg ha még egy combfixszel is kombináljuk.

2. Egyenruha

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ahogy a nők beindulnak egy katona vagy rendőr láttán, úgy a férfiak számára is vannak olyan női egyenruhák, melyek azonnal beindítják a fantáziájukat. A nővérke talán a legalapvetőbb, de rengeteg pasinak bejönnek a szemüveges titkárnők és a pom-pom lányok is.

3. Miniszoknya

A térd fölé érő szoknya nagyon szexi tud lenni, hiszen a viselője csupán sokat sejtet, de nem mutat meg magából mindent. A legdögösebb, ha egy combfixszel kombináljuk, ami enyhén kivillan, ha keresztbe tesszük a lábunkat.

5. Magassarkú cipő

Ez a kiegészítő nem maradhatott le a listáról, hiszen minden nő tudja, hogy ezzel el tudja csavarni a férfiak fejét. Magassarkúban teljesen más a megjelenésünk, máshogy mozgunk, hosszabbnak tűnik a lábunk stb. Az egész testünket megnyújtja, ezzel sokkal kecsesebbnek tűnünk. Ezt az őrjítő hatást már csupán úgy lehet fokozni, ha szex közben sem vesszük le kedvenc cipőnket. A pasink tuti, hogy teljesen beindul. Egy meztelen nő magassarkúban… Valóra vált férfiálom.

4. Férfi ing

A legtöbb pasi imádja, ha szerelme az ingében flangál, mindezt természetesen úgy, hogy alatta nem visel semmit vagy csupán egy bugyit.

Fotók: fabfashionfix.com; de.sodahead.com; lapatilla.com; albertogonzalo.blogspot.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!