Bed&Love

Kínlódás vagy őszinte érzelmek? Ez vár rád 2021-ben a horoszkópod szerint

Ha nem szeretnéd a véletlenre bízni, hogyan alakul a szerelmi életed a következő esztendőben, akkor olvasd el, hogy mit ígérnek számodra a csillagok 2021-re!

Bak (december 22. - január 20.)

Ha eddig egy mérgező párkapcsolatban éltél, vagy volt valaki, akibe reménytelenül voltál szerelmes, akkor itt az ideje, hogy külön utakon kezd járni. Ha elkötelezett szerelmi kapcsolatban élsz, akkor ideje rendbe tenni néhány jövőtöket érintő kérdést, hogy biztosan tudjátok, egy irányba tart az életetek. Ha egyedül vagy éppen, akkor bocsásd végre meg magadnak és másoknak a múltbeli hibákat, és méltóságteljesen haladj előre 2021-be. Számodra ebben az évben ugyanolyan fontos lesz egy boldog, új otthon felépítése, mint a szakmai sikerek elérése. Az érzelmi csúcspontot tavaszra és nyárra ígérik a csillagok. Az ősszel pedig extra termékeny időszak várható, vagy a munkában, vagy a családodban gyarapodás történhet.

Vízöntő (január 21. - február 20.)

Szerelmi életed az év kezdetekor különösen aktív lesz. Ha van valaki, akivel párkapcsolatban élsz, de kételyeid vannak, még ne engedd el, mert szükségetek lehet egymásra a következő időszakban: felemeli és inspirálja majd a napjaidat. Egyedülálló vagy? A lelked melegét sugározd mások felé, júniusban megérkezik valaki, aki szívesen sütkérezik majd benne, te pedig boldogan hagyod majd neki. Válassz egy olyan embert, akinek hasonló céjai és értékei vannak, mint neked, így boldog és biztonságos életet építhettek együtt. A szentimentális oldalad ősszel kerül elő, amikor meglesz a lehetőség arra, hogy valami különlegeset tegyél valakiért, akit szeretsz.

Halak (február 21. - március 20.)

A szíved mélyén néha önbizalomhiánnyal küzdesz, de képtelen vagy rá, hogy ezen mélyebben elgondolkozz. Idén jó, ha rájössz, hogy irányíthatod az energiáidat, ha hiszel önmagadban. A környezetedre gyakorolt hatással szinte bármit elérhetsz, az emberek adni fognak a véleményedre, hiszen személyes varázsod 2021-ben teljesedik ki igazán. A következő év kihívása az, hogy végre szeretnél jó körülmények között letelepedni, egy igazi társ oldalán, akivel családot alapíthatsz. Otthonra és családi fészekre vágysz, de talán nem veszed észre azt, hogy rossz kapcsolatban vagy. Nyisd ki végre a szemedet és lásd meg, ha nem megfelelően bánnak veled. Mennyi időt akarsz még elpazarolni az életedből? Ha ezt felismerted, akkor légy nyitott, mert jövőre végre beteljesülhet egy olyan szerelem, amire titkon már régóta vártál.

Kos (március 21. - április 20.)

Szeretetre születtél, folyamatosan lelki társadat keresed. Életcélod, hogy egy nagy, szerető, boldog család vegyen körbe.A párkapcsolatban arra vágysz, hogy otthont találj a párod mellett. Kitűnő tehetséged van hozzá, hogy meglásd ki az az ember, akivel eltölthetsz egy boldog életet. Akkor érzed magad igazán jól, ha gondoskodást és türelmet kapsz valakitől. Romantikus és szentimentális életfelfogásod azt eredményezi, hogy drámai módon fogod fel az élet történéseit. A szíved kívánságait csak azokkal oszd meg, akik valóban közel állnak hozzád, így elkerülheted, hogy mások megbántsanak. Februárban nyílt lesz a szíved, de forogjon az agyad is, mielőtt belemásznál egy új vagy még egy szerelmi kapcsolatba.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
A TV2-nál már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Lifestyle
Pillanatokon belül kiderül, hogy tényleg átlagon felüli-e az intelligenciád!