Te mit kérdeznél meg egy férfitól?

Ha egy nap bármit szabadon megkérdezhetnék a férfiaktól, akkor az ez lenne: mi értelme feleslegesen egy lányt magadba bolondítanod úgy, hogy tudod, úgyse akarsz tőle semmit?

Mire lennél igazán kíváncsi?

Ha lenne egy olyan kivételes nap tíz évente egyszer a világon, hogy bármit megkérdezhetnél egy férfitól úgy, hogy ő igaz, egyenes és nők számára is értelmes választ tudna adni, akkor mi lenne az? Mire lennél igazán kíváncsi? Az első dolog, ami az én eszembe jutott, az az, hogy miért törvényszerű, hogy szinte minden pasi legalább egyszer megcsal valakit az életében? Azután rájöttem, hogy erre igazából tudom a választ. Ez pont olyan, mint amikor úgy érzem, hogy szükségem van még egy fekete magas sarkú cipőre, pedig már van egy. Nem pont ugyanolyan, de hasonló. És kényelmes. De mégis kell a másik. A pasik nem cipőket vesznek. Nekik a szex nem más, mint szórakozás, hobbi, sport. Persze létezik az a különleges lány, akivel ennél azért többet is jelent, de az soha nem az a lány, akivel kalandozik.

Ha lenne egy nap, amikor szabadon bármit megkérdezhetnék egy férfitól, akkor az az lenne, hogy miért akar magába bolondítani, amikor tudja, hogy soha nem fogja az én kezemet fogni, soha nem akar majd az én férfim lenni, megmenteni, megvédeni és mellettem elaludni? Miért hiszik azt az egyik pillanatban, hogy mi vagyunk életük szerelme, s miért gondolják meg magukat a következő másodpercben? Olyan van, hogy valaki megtetszik, de a második találkozáskor kiderül, hogy a füst nagyobb volt a tűznél, de olyan nincs, hogy valaki azt mondja, hogy szerelmes és már csak az hiányzik az életéből, hogy minden este hallja, ahogy ott szuszogsz mellette, majd másnap már nem így érez. Ilyen nincs!

Fotó: favim.com

Oldalak

Utazás
A NASA mindig látványos videókat szokott készíteni az embereknek. Most ismét olyan témát vettek elő, ami mindenkit érdekel.
Lifestyle
A Magyar Nemzeti Bank nem totojázott, és be is vezette az új pénzérméket. Valóban gyönyörűen néznek ki!
Sztárok
Till Attila és Korpás Krisztina mindig bizonyítják, hogy létezik hosszú távú szerelem. Eszméletlen, hogy milyen régóta vannak együtt.