Fashion&Beauty

Thank you, Meaku!

Tegnap leforgattuk első amerikai videoklipünket. Egy szokásos bulink alkalmával (ami igazából nem is buli, hanem pont erre irányuló direkt és hasznos tevékenység) megint bevonzottunk néhány embert és kiosztottunk néhány névjegykártyát. Másnap csörgött a telefon, hamar meg is egyeztünk a producerrel egy Meaku nevű fekete fiú új videoklipjéhez való teljes styling ügyében. A forgatás rendkívül hangulatos volt, kb. mi ketten voltunk fehérek a társammal. Itt nem megjátszós a lazulás, hanem tényleg eszeveszett lazák ezek a srácok. Olyan táncokat toltak spontán csípőből, hogy elámultunk, ment a pacsizás, a "Yee maan", stb. Reméljük a klip is hasonlóan színvonalas lesz. Számunkra így is nagy az öröm: a főhős rapper talpig Herczegben tolja elejétől a végig.

Gyere és kövess a Facebookon is!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Még mindig irigylésre méltóan tartja magát az 53 éves Leah Remini, viszont az utóbbi időben nem a színészi alakításaitól hangos a sajtó.
Sztárok
Tény, hogy rengeteg hullámvölgyes, bonyolult sztárkapcsolatnak lehettünk már tanúi, Megan Fox és Machine Gun Kelly szerelme viszont kétségtelenül sok fordulatot tartogatott már a rajongók számára.
Lifestyle
Te is gyakran alszol a jobb oldaladon vagy a hasadon, mert így érzed a legkényelmesebben magad éjszakánként? Nos, a tudomány óva inti az embereket attól, hogy így tegyenek, ennek pedig bizony meg is...