A tökéletes rántott sajt - Egy klasszikus újratöltve

Nagyon sokan szeretjük a klasszikus rántott sajtot, de egy idő után unalmassá válhat. Ilyenkor jön el az idő, hogy variáljunk a recepten. Trappista sajt helyett például készítsük camembert-ből. A kudarc teljesen kizárt!

Hozzávalók

  • fél kg camambert
  • 10 dkg diób él
  • 10 ek liszt
  • 2 db tojás
  • 7 ek zsemlemorzsa
  • áfonyalekvár

Elkészítés
A sajtot keresztbe vágjuk ketté és az oldalába helyezzünk diókat. Ezután a szokott módon először lisztben, majd a felvert tojásokban, végül a zsemlemorzsában forgassuk meg. Ezt ismételjük meg még egyszer. Hogy a sajt semmiképpen se folyjon ki, a sajtot hűtsük le minél jobban. Forró olajban süssük ki, áfonyalekvárral, friss dióval tálaljuk.

Készítsd el a sajtos-ananászos csirkemellet is!

Oldalak

Sztárok
A RTL-en feltűnő zsűritagok nem tették zsebre, amit kaptak a színésztől. Szabó Győző anno szerepelt is a műsorban.
Lifestyle
Te elgondolkoztál már azon, hogy mik azok a dolgok, amik mindig megtalálhatóak a hűtődben és a konyhádban? A hollywoodi filmekben általában mindig látunk sört a hűtőben, de az nincs a magyarok...
Sztárok
Kevesen tudják, de bizony Jennifer Lawrence-nek két bátyja is van, akik gyakran megtréfálták gyerekkorában, ám ennek ellenére mindig is szoros kapcsolatuk volt a testvéreknek, és ez így van a mai...