A tökéletes rántott sajt - Egy klasszikus újratöltve
Nagyon sokan szeretjük a klasszikus rántott sajtot, de egy idő után unalmassá válhat. Ilyenkor jön el az idő, hogy variáljunk a recepten. Trappista sajt helyett például készítsük camembert-ből. A kudarc teljesen kizárt!
Hozzávalók
- fél kg camambert
- 10 dkg diób él
- 10 ek liszt
- 2 db tojás
- 7 ek zsemlemorzsa
- áfonyalekvár
Elkészítés
A sajtot keresztbe vágjuk ketté és az oldalába helyezzünk diókat. Ezután a szokott módon először lisztben, majd a felvert tojásokban, végül a zsemlemorzsában forgassuk meg. Ezt ismételjük meg még egyszer. Hogy a sajt semmiképpen se folyjon ki, a sajtot hűtsük le minél jobban. Forró olajban süssük ki, áfonyalekvárral, friss dióval tálaljuk.
Készítsd el a sajtos-ananászos csirkemellet is!