Ne feledjük, hogy az alapanyagok minősége és a pontos hőmérséklet kulcsfontosságúak a tökéletes rántott tojás elkészítésében. Amikor az állaga már elég krémes és még éppen folyós, öntsük ki a tojást a serpenyőből! Tálaláskor díszítsük friss metélőhagymával és néhány csepp extra tejszínnel a tökéletes végeredményért. Ez az egyszerű, ám nagyszerű recept minden reggelt csodaszéppé varázsol, szeretteinket is bátran meglephetjük vele, ha már kora reggel mosolyt szeretnénk csalni arcukra!
Fotó: Pinterest
Ne feledjük, hogy az alapanyagok minősége és a pontos hőmérséklet kulcsfontosságúak a tökéletes rántott tojás elkészítésében. Amikor az állaga már elég krémes és még éppen folyós, öntsük ki a tojást a serpenyőből! Tálaláskor díszítsük friss metélőhagymával és néhány csepp extra tejszínnel a tökéletes végeredményért. Ez az egyszerű, ám nagyszerű recept minden reggelt csodaszéppé varázsol, szeretteinket is bátran meglephetjük vele, ha már kora reggel mosolyt szeretnénk csalni arcukra!