Fashion&Beauty

Felkészültél? Ezek lesznek 2024 legnépszerűbb hajárnyalatai, melyek láttán a lélegzetünk is eláll!

Egy új év mindig izgalmas trendeket hoz magával a hajszínezés terén, ez alól természetesen 2024 sem kivétel, merészebb és visszafogottabb stílusokból sem lesz hiány idén.

Képtelenség nem odáig lenni értük

Légy akár a dögös és vagány, akár a lágy és kifinomult stílus képviselője, a lenyűgöző hajárnyalatok világában egészen biztos, hogy találsz kedvedre valót. 2024 színtrendjei modernséget, mégis egyfajta lágy eleganciát képviselnek, az egybeolvadó átmenetektől kezdve egészen a vadító vörös színekig. Nem számít, hogy üde világos, vagy éppen mélysötét frizuráról álmodozol éppen, 2024 legnépszerűbb színtrendjei egészen biztos, hogy inspirációként szolgálhatnak a következő szalonlátogatás előtt. Nézd meg a galériát, garantáltan imádni fogod őket!

Élettel teli szőke Az életteli szőke árnyalatok frissességet és ragyogást kölcsönöznek a hajnak, amire mindannyian vágyunk, különösen a tavaszi és a nyári hónapok során. Ez a frizura könnyen kezelhető és karbantartható, így ideális választás azoknak, akik nem szeretnének túl sok időt és energiát fordítani hajuk ápolására. A világosabb tónusoknak köszönhetően az életteli szőke frizura optikailag is vastagítja és dúsítja a hajat, így tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnék megjelenésüket felfrissíteni és egy kis plusz térfogatot csempészni frizurájukba.
Kattints a további képekért!

Van aki minden nap megmossa a haját, van aki egy héten csak egyszer vagy akár többször is. De mindig felmerül a kérdés, hogy valójában milyen gyakran kellene hajat mosnunk? És mi történik a hajunkkal és a fejbőrünkkel ha túl gyakran mossuk? A bőrgyógyászoktól és mesterfodrászoktól végre minden kérdésünkre megkaptuk a választ!

Leadfotó: Unsplash, forrás: whowhatwear.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A krumplihámozással sem kell időt töltened a konyhában, ráadásul a krumplipüré is semmi perc alatt elkészül. Egy nő fedte fel a titkot interneten, és imádják az emberek.
Lifestyle
Gondolkodtál már azon, hogy vajon otthonod mely pontja a legszennyezettebb? És az eszedbe jutott, hogy ez a tárgy épp a konyhádban található, de nem a vágódeszkáról van szó? Nos, cikkünkből...
Egészség
Az A-vitamint vagy élelmiszer formájában, vagy étrend-kiegészítőkkel pótolnunk kell, különben nagy baj lehet a vége. Komolyan kell venni, ha felmerülnek a hiánya miatt kialakuló tünetek.