Fashion&Beauty

2024 lélegzetelállító ékszertrendjei - akár a ruhák helyét is teljesen átvehetik!

Már az előző év is bővelkedett kifinomult és elegáns trendekben, melyeknek elengedhetetlen részeit képezték a gyönyörű ékszerek. Nos, úgy tűnik, ez 2024-ben sem lesz másként.

Új szintre emelik a kiegészítők fogalmát

Amikor Beyoncé egy gyémántokból kirakott Tiffany & Co. miniruhában jelent meg Renaissance világ körüli turnéjának egyik koncertjén, világossá vált, hogy az ékszerészek immár sokkal nagyobb és impozánsabb kreációkban gondolkodnak, mint bármikor ezelőtt. A vörös szőnyeget tekintve is gyakran megfigyelhetjük, hogy néhány sztár összeállításában a központi szerep a ruha helyett teljes mértékben az ékszerre irányul. A gyönyörű ékszertrendek előre láthatóan 2024-ben még inkább előtérbe kerülnek, a csodaszép műalkotások eddig sosem látott szintre emelik a kiegészítők tündöklését. Ha kíváncsi vagy, milyen elképesztő és lélegzetelállító ékszertrendek várhatóak idén, nézd meg a galériát, garantáltan leesik majd az állad!

A choker újjászületése A chokerek, azaz nyakra szorosan illeszkedő ékszerek ismét a középpontba kerülnek. Az utóbbi ékszerkollekciók mindegyikében legalább egy choker szerepel, de a Dior és a Louis Vuitton is rendelkezik néhánnyal. Uma Thurman egy rubinokkal díszített darabot viselt a Cannes-i Filmfesztiválon, valamint Margot Robbie is egy hasonló darabot választott a Barbie film premierjére. Az biztos, hogy a chokerek még hosszú időn át velünk maradnak, a dizájnt tekintve pedig egyre lélegzetelállítóbb darabokra számíthatunk.
Kattints a további képekért!

Vágassak frufrut? Valószínűleg életedben legalább egyszer elgondolkodtál már ezen (főleg újévkor, amikor drámai megújulásra vágysz...) Bár egyesek számára nem hangzik nagy dolognak, de a frufru vágás valójában nagyon fontos döntés a legtöbb nő számára, hiszen ezáltal teljesen megváltozik a külsőnk. De mi van akkor, ha nem tetszik az új frizuránk?

Leadfotó: Pexels, forrás: vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A csodás virágú leander a terasz egyik leglenyűgözőbb díszítője lehet, így nem meglepő, hogy a mediterrán térségen túl hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. Az egyenletesen buja virágzás elérése...
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".