Bed&Love

Egy szerelmes Irigy Mirigy, 2. rész - Magánéletéről vallott Sipos Péter

Magyarország egyik legnépszerűbb komikus együttesének énekese folytatja vallomását magánéletéről.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Sipos Péterrel

Az Irigy Hónaljmirigy egyik alapítótagjával, Sipos Péterrel humorral ötvözve beszélgettünk komoly témákról, az életéről, a családjáról, a színpadon kívüli létéről mesélt. A beszélgetés első felét múlt héten láthatták a kedves nézők, most pedig jön a folytatás, mely során megtudjuk, hogyan is kezeli kis hazánk népszerű előadója a sztárságot már több évtizede. Arra is ad tippet, hogy egy hölgyet hogyan lehet levenni a lábáról, emellett művész kollégáit sem hagyja ki a műsor tartalmából, és még sok más Mirigyes történet is mesél. A végén pedig csodás zárszóval búcsúzik, amit mindenképpen érdemes meghallgatni.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.