Mindennapok a görög tengerparton - Ilyen a helyzet a válság országában

Reggel felkelünk, már a teraszról látjuk, hogy fodrozódik-e a tenger, vagy teljes szélcsend van. Utóbbi esetben a tenger úgy fest, mintha kimaradt volna belőle az a görög-kék szín, amivel a házaikat is festik. 1-étől viszont nem csak csődhelyzet van, hanem főszezon is, elvileg mostantól gyakrabban ébredünk szeles reggelekre és több lesz a turista is.

A kialakult görög helyzetről

Este munka után kis eligazítás, aminek első pontja természetesen a görög gazdasági helyzet. Mivel a kájt-oktatás fő célközönsége a turista (főként franciák járnak erre a partra, de akadnak látogatók Európa több országából) szerencsés helyzetben vagyunk, ők amúgy is költeni jöttek ide és nem napi 60 euró felett gazdálkodnak. Persze nem a pénzfelvétel korlátozása miatt nem jó, ha valaki nem készpénzzel fizet, de ebből van kevesebb.

A főbérlőnket kérdeztük a kéthetenként esedékes vízvásárlási körutunk alatt, mit gondol a kialakult helyzetről, majd amatőrnek nevezte a kormányt. Elmondta, hogy a lehető legkevesebb benzint szeretné fogyasztani, mert fogalma sincs, hogy mi lesz, ezért csak akkor tud bevinni minket a városba, ha neki is van arra dolga. Most még minden rendben van, tudtunk vásárolni, az ATM-ek előtt nem láttunk sorokat. Egy kevéssé lakott szigetre talán lassabban gyűrűznek be a főváros napi problémái.

Oldalak

Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.