Athénban tengerre szállunk - Blogbejegyzés

Este fél nyolckor indult a gépünk, hétkor zárják a kapukat, ötre kint kell lennünk a reptéren. Mi fél hatkor még a kocsiban ültünk a dugóban. Tenyérizzasztó az út több szempontból is, de hatra odaértünk, bár addigra remegtem mindentől. 

A reptéren

Hosszú sor a check-in pultnál, most már baj nem lehet. Csomagok feladva, vámvizsgálat letudva, meglepő módon egész alaposan átvizsgáltak minket. Akartam még inni egy whiskeyt, hogy múljon a remegés, de időnk már nem jutott rá, beszállás van. 

A thaiföldi utunk után szokatlanok voltak a fapados megoldások, kisétáltunk a pályához, egy karámszerű helyen ellenőrizték a beszállókártyánkat, várakozás, újabb séta a géphez, mindenki megvan, indulhatunk. Persze, kettőnk repjegye a csomagjainkkal együtt sem került annyiba, mint egy Bangkokba, dehát nem is megyünk olyan messzire.

Oldalak

Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.