Neked is eleged van mindenből? Ez lehet az oka!

Sokan tartják úgy, hogy egy panasz-társadalomban élünk. Meglátásom szerint ez azért, így ebben a formában nem teljesen igaz. Bár, meg kell hagyni jónéhány ember él ezzel a módszerrel, hogy így hívja fel magára a figyelmet. Természetesen nem minden panaszkodás figyelem rabló tevékenység. Jónéhány eset minősül segélykiáltásnak!

Elegem van

Az emberek jobbára szeretik az életet és azt merem állítani, hogy legtöbbünk még a vele járó kihívásokat is. Tudatosan, vagy mélyen tudattalanul tudjuk, hogy ezek által fejlődünk, jobb esetben bölcsülünk. Megértjük a helyzeteket és a minket körül vevő világ működését. Persze ez a racionális tudat. 

Tudjuk, hogy ez a jó válasz. Mégis amikor valami nehézség, vagy meg nem értett helyzet súlya húz a mélybe, gyakran szalad ki az ember száján a bűvős mondat: “Elegem van”.
Ha vetsz egy pillantást az életedre, hogy látod? Volt már, hogy  Te is hasonlóan éreztél? A legtöbben túljutunk ezen, vagy a megértésből fakadó feloldás által, vagy úgy, hogy egyszerűen a szőnyeg alá söpörjük a kérdést és átlépünk rajta. Ez is egy megoldás. Azonban, ha ezt a cikket olvasva, és kicsit vissza nézve az életedet, arra döbbensz rá, hogy meglehetős sürűséggel tér vissza a kétségbeesés érzése, akkor talán felmerül benned is a kérdés, “Ennek talán oka van?”.

Fotó: 500px.com

Oldalak

Utazás
Bár Ázsiában őshonosak, a cseresznyefák valójában az egész világon virágoznak, és nem is kell olyan messzire utaznunk azért, hogy káprázatos, rózsaszínbe borult utcákban gyönyörködhessünk.
Sztárok
Bajor Imre még Jáksó Lászlót is meg tudta lepni, aki mindig elővett néhány botrányos viccet a műsorban. Anno még ez is lemehetett az RTL Klub képernyőjén.
Egészség
Nincs mese, a dohányosok testtömege általában valóban alacsonyabb, mint a nemdohányzóké. A kutatók megvizsgálták, van-e összefüggés.