Vállalták a striákat, a kis ciciket és a hegeket is - 100 nő pózolt fehérneműben, hogy ledöntse a szépségtabukat

Te meg mernéd mutatni, hogy mi van a ruhád alatt? Feszesítő nadrág helyett a narancsbőrt és a striákat, vagy a push up melltartó helyett a kis melledet? Ezek a nők megtették, szembeszálltak a sztereotípiákkal, hogy megmutassák, mindannyian nők vagyunk és így vagyunk szépek, ahogy vagyunk! Klassz kampány!

"Alul nők vagyunk"

"Underneath we are women" címmel jelent meg egy album, amelyet az ausztrál fotós, Amy D. Herrman készített. Hiába, az ausztrálokhoz sok klassz kampány, kezdeményezés, ötlet kapcsolódik (tudod, például a szexi tűzoltós naptár is.) Az album célja, hogy utat mutasson a nőknek a saját testükhöz, hogy tiszteljék, szeressék és vállalják fel magukat. 100 nő, 100 test, 100 történet mutat példát az olvasóknak. Amy jelenleg a Kickstarteren gyűjt, hogy elkészülhessen a könyv első 400 példánya.

Mit szólsz?

Mindannyian nők vagyunk

Akár ducin is...

Akár kis cicikkel...

Akár egy kis hiányossággal...

További női példákat leshetsz meg a következő oldalon!

Fotók: demilked.com

Oldalak

Lifestyle
Arról korábban már mi is beszámoltunk, hol érdemes elhelyezned a routert az otthonodban, ha a lehető leggyorsabb internetre vágysz, most azonban azt is eláruljuk, melyik az a három hely, ahová...
Sztárok
Ha rajongsz a hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes évek fősodorbeli amerikai filmjeiért, akkor a kisujjadból kell kiráznod a megfejtést!
Sztárok
Szinte kötelező program volt a magyarok életében hétvégente a tévé elé ülni és Már megint Malcolmot nézni. Az egykor cuki kisfiú szívdöglesztő pasivá érett Frankie Muniz, aki meglepő karriert...