Szexi tűzoltók és cuki kiskutyák - el fogsz olvadni tőlük!

Nincs is annál kedvesebb a nő szívének (és szemének), mint amikor izmos, jóképű félpucér tűzoltók jótékonyságból cuki kiskutyákkal pózolnak egy naptárban. Elolvadós képek jönnek!

A nő szívéhez az út

...nem a gyomrán át vezet. Hanem mondjuk az ösztönein keresztül. Egy cuki kutyus gondoskodásra késztet, egy cuki tűzoltó pedig a vágyakat tüzeli fel. Ezzel tisztában vannak azok az ausztrál tűzoltók, akik minden évben naptárt készítenek - jótékonysági célból. A témával már foglalkoztam tavaly is ebben a bejegyzésben. Idén nemcsak a gyermekek gyógyítására gyűjtenek (Children’s Hospital Foundation és a Westmead Children’s Hospital), hanem egy állatmentő szervezetnek is.

A képek láttán lángba borul a szívem! :)

Ha téged is felperzseltek a képek, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotók és Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Egészség
Ha te is gyakran érzel kellemetlen ízt a szádban, az akár egy komoly betegségre is utalhat, nem csupán a rossz szájhigiéniára.
Sztárok
Krausz Gábor és Tóth Gabi fontos szerepet kapott ezen a listán, amin idén valószínűleg Mikes Anna is előkelő helyen fog szerepelni. Zakatolt a bulvár, és az embereket nagyon lekötötte a sztárséf és...
Sztárok
A gyönyörű Cameron Diaz és nővére, Chimene Diaz akár ikrek is lehetnének. Ugyanakkor a híres színésznő testvére teljesen hétköznapi foglalkozást választott magának.