Te melyik korban lettél volna ideális nő?

Az ideális női testéről egészen másként vélekedtek a különböző korokban a történelem során. Ebben a videóban végig követheted a fáraóktól egészen napjainkig ezt a metamorfózist. Te melyik kor nőideáljának felelnél meg?

Mindig más

Nagyon különleges végig követni, hogy mikor mit tartottak elődeink egy nőn szépnek, vagyis milyen testalkatok hódítottak. Volt olyan időszak, amikor a kecses, hosszúkás vonalak, volt olyan, amikor a telt idomok, a buja dombok, a kerek csípő, a nagy szemek, vagy éppen a fehér bőr, netán a karcsú lábfej. Nekem leginkább talán a '20-as évek nőideálja jön be. Na jó, inkább a szupermodellekről szóló rész. :D

No, de nem lövöm le a korok stílusjegyeit, nézd meg a videót!

Szóval, Te melyik kor nőideáljának felelnél meg?
Olvasd el az előző bejegyzést is és nyomj egy lájkot, ha ez a mostani tetszett!

Forrás: youtube.com Lead: elle.com

Oldalak

Sztárok
A bírálatok után Kamillának nem volt más választása, mint változtatni egy nagyot öltözködésében, hogy kevesebb kritika érje őt a ruhák miatt, melyeket visel.
Sztárok
Sokáig kellett győzködni, hogy Jákob Zoltán belemenjen a dologba, de végül meggyőzték. Viccből meg is kérdezték tőle, hogy akkor mi lesz így a Ferrarival?
Lifestyle
Egy kempingezés okozta a pár vesztét. A kapcsolatukat gyakorlatilag elnyelte egy féltékenységi örvény, és a férfi már nem érezte jól magát.