Falj az utcán! - Hódít a street food-őrület

Old school autók, trendi arculat, rusztikus tálalás, menő brand és egyszerű, mégis profi ételválaszték. Ezek a Street Food Truck-ok ismertetőjegyei. Te is bírod őket, vettél már valamit ilyen kocsiból?

Street Food életérzés

Hol van már az az idő, amikor a kicsit dohos szagú, lakókocsiból szuperált büfékből ettünk? :) Bár most is hasonló a helyzet (a doh szagot kivéve), csak a divat változott és persze a kínálat is tematikusabb lett. Az "egyenlucskoshambit", hot-dog-ot és palacsintákat felváltották ezen ételcsoportok stylingolt változatai.

Egy ideje már egymást érik az olyan fesztiválok, ahol nem csak mellékszereplők a Street Food Truck-ok, hanem van saját kajaünnepük. Pesten elég gyakran találkozni ilyen autókkal akár fix helyen, akár egy ad hoc esemény kapcsán, akár egy fesztiválon bárhol az országban. Nem csak a Király utca van tele Street Food kocsikkal, a "sofőrök" már az ország bármelyik pontján etethetik a jó kajára vágyókat. Ez az egész egyébként, ha jól tudom Amerikából indult el világhódító útjára a múlt században, mára pedig a világ minden táján dívik ilyen kocsikból ételt árulni. A legnépszerűbb kaják egyébként a kolbászféleségek, hamburgerváltozatok, és a fánkvariációk, a kínálat pedig igen széles.

Neked melyik a kedvenced? 

Nézegess képeket a galériában, és ha neked is bejönnek a Street Foodos autók, akkor nyomj egy LIKE-ot!
Ezt is olvasd el: Íme a legcsajosabb tetoválások! 

Fotók: pinterest.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Egyre több az internetes bűnöző, akik ugye nem csak az OTP Bank nevében telefonálgatnak. Most egy nyugdíjast túlságosan is könnyű volt behúzni a csőbe.
Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.