Vajon te megtalálod a képen a 6 elrejtett szót? Keveseknek sikerül

Emlékszel a múltkori pandakeresős játékra? Ez is hasonló, csak itt szavakat kell megtalálni. Nehezebb lesz, mint elsőre gondolnád; a gyermeteg rajzok becsapósak, szóval kösd fel a szoknyád!

Hideg, langyos, meleg, meleg, forró...

Hasonló játékra invitállak, mint a legutóbbi, igen nagy népszerűségnek örvendő pandakeresős. Ha még nem találkoztál vele, itt nézheted meg a cikket. A mostani 6 db képen szavak vannak jól elrejtve, szám szerint 6 db. A szavak angolul vannak, de ha valaki nem érti, akkor azt tartsa szem előtt, hogy betűket keressen egymás mellett. Az első rejtvény szavait megadtam segítségképpen a képaláírásban.

Ne tévesszen meg a rajzos, gyermeki egyszerűségre utaló grafika, igencsak elrejtették azt a 6 szót! Tényleg! :) A képeket a galériában találod a cikk alatt.

Ne felejts el LIKE-ot nyomni, ha megtaláltad a szavakat! Sok sikert!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.