Iroda otthon - Így rendezd be egyedien és stílusosan

Ha már egyszer otthon dolgozol, teremtsd meg a megfelelő feltételeket. Sokkal motiválóbb és inspirálóbb egy olyan közegben munkálkodni, amely stílusos, kreatív, rólad szól, és szívesen töltöd ott a munkaidőd. Nézd meg ezt a 24 klassz berendezési módszert!

Legyen saját irodád - otthon!

Mivel szabadúszó lettem, épp az otthoni irodám berendezésén (is) munkálkodom, hogy minél inspirálóbb zugot tudjak magamnak kialakítani. Tele vagyok ötletekkel, és azt szeretném, hogy a végeredmény egy igazán egyedi, hozzám passzoló megoldás legyen. Egyedi képeket szerkesztek, különleges post it táblát készítek, és az anyagok, minták kereszttüzében igyekszem kiválasztani a megfelelő bútorokat is hozzá. Úgy gondoltam, az ötleteimet megosztom veletek is, hátha másnak is inspiráló lehet a saját otthoni irodájának a berendezésében.

Nézz körül a galériában, hogy milyen szuper megoldások vannak. Hát igen, ha csak ízlés dolga lenne... :)
​Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: 365letszikra.hu
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Anne Hathaway igazán nosztalgikus hangulatba került a Neveletlen hercegnőt visszanézve, a színésznő el is érzékenyült karrierje kezdetére visszatekintve, valamint azt is elárulta, hogy az egyik...
Lifestyle
A Mars titkai folyamatosan meglepetést okoznak a kutatóknak. Most az InSight űrszonda adatai szállították a nagy leleplezést!
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!