Egy isteni nyári frissítő - Így készíts pofonegyszerűen levendulás spritzet

Ez a nyári frissítő olyan üde és finom, hogy nem múlhat el nélküle fülledt éjszaka. Próbáld ki!

Levendula spricc

Ahogy az egyik bejegyzésben olvashattad, a minap voltam Tihanyban, ahol kóstoltam egy nagyon finom spritzet. Vagyis inkább nevezzük magyarosan annak, ami: szörpös fröccs. Mivel ott minden levendula, így ennek az italnak is az alapját a levendula adja.

Add meg a módját a teraszon ücsörgős beszélgetéseknek vagy csak az egyszerűen hangulatos nyárestéknek! Fogj egy szép poharat, de nem ám az egyszerű fajtát: legyen jó öblös! Dobálj bele narancs és citromkarikákat, néhány jégdarabkát (fokozhatod, ha a formába levenduladarabokat fagyasztasz), tölts rá levendula szörpöt és mehet hozzá 1 jó deci (kinek mennyi az a "jóódeci") fehér vagy rosé bor, majd spricceld agyon kb. 1 dl (ugyanaz érvényes a "jóódecire") szódával.

Egyszerű és nagyszerű. :) Ha kipróbálod, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Leadfotó: pinterest.com

Oldalak

Lifestyle
Az internet már jó ideje velünk van, a magyar kormány azonban most megváltoztatna néhány dolgot. Meglátjuk, hogy véghez viszik-e!
Egészség
Ha még mindig nem érted el a vágyott alakot a nyárra, akkor most mutatunk egy olyan élelmiszert, melynek hihetetlen előnyei vannak, ha minden egyes nap fogyasztasz belőle egy keveset, sőt mi több,...
Sztárok
Újabb botrányos helyzetbe csöppent a 66 esztendős színész. Baldwin nem bánt kesztyűs kézzel a zaklatójával.