Ilyen csodapitéket még nem láttál - Bűn megenni őket

Miért sütnél kommersz pitét, ha egy kis művészi vénával igazán különleges vendégváró csodapitéket is készíthetsz? Már ha készítesz. :) Ha nem, akkor kérj meg valakit, hogy süssön ilyen szépségeket legalább egy fotó erejéig. Láttál már ilyen klassz pitéket?

Pite művészet

Ha készítettél már pitét, biztosan szórakoztál a dekorációval: rácsos legyen vagy sima, befedd-e tésztával vagy sem? Hát igen, ezek az óriási gondok... :) Viszont te gondoltál ilyen csodaszép megoldásokra?

Egy kis formázás, kiszúróformákkal való játszadozás és lám, micsoda csodapiték születhetnek!

Ha te is kipróbálnád valamelyik pitedekort, vagy csak egyszerűen tetszik és megkóstolnád, csak megsütni ne kelljen, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotók és Leadfotó: feedfeed.info

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.