Most akkor tényleg vége...?!

Ismered az érzést, mikor hazajössz a nyaralásról vagy a hosszú szabiról és nem igazán találod a helyed? Vissza kell zökkenj a hétköznapok körforgásába, mert ez a körforgás egy kis pihi után igen csak szédítő.

A nyarak már csak ilyenek...

Többek között gyorsak, hiszen minden nyár végén jön a gondolat, hogy ez a nyár is milyen gyorsan elment. Talán a késői nyaralással lehet egy kicsit tompítani a fájdalmas búcsún. Ám hiába, a visszazökkenés így is, úgy is húzós. Vége a vekker nélküli reggeleknek, a "semmivelsemfoglalkozomcsaklazítok" mentalitásnak és a pizza-fagyi-rozé triónak (áh, semmi pizza nem volt. :D) . Vége azoknak a napoknak, amikor a legnagyobb problémád az, hogy melyik bikinidet vedd fel aznap a vízpartra. Nosztalgiával gondolsz a tegnapra, amikor még a kedvenc könyved társaságában sütteted a hátsód a napon és élvezted a nyár legjobb pillanatait

Szóval nem könnyű a visszazökkenés, főleg a nyárvégi nyaralástól búcsút venni nem egyszerű, hiszen nem csak a lazítástól kell búcsút venned, hanem magától a nyártól is.

Goodbye holiday, goodbye summer!  (...hello autumn?)

Végy búcsút a nyártól egy LIKE-al! Vagy olvasd el az előző bejegyzést is! 

Fotó és leadfotó: shutterstock.com

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Sok minden történt most a Microsoft körül. Persze a legfontosabb az, hogy a Windows sikeresen befoltozott néhány nagyon karcos biztonsági rést.
Egészség
Már a magyar ügyészség is megjelentette a honlapján, hogy határozottan fognak fellépni azok ellen, akik valamilyen étrend-kiegészítővel akarják átverni az embereket. Van belőlük bőven az interneten.