Ilyen gatyafagyasztó hideg van - Fotó

Mit keresnek ezek a megfagyott farmerek az utcákon? Az ötlet egy jópofa fickótól származik, aki így szerette volna vidámabbá tenni a szomszéd hölgyet. Mit szólsz a képhez?

Ilyen hidegben minden megfagy

Egyik reggel -11 fokra keltem, mondhatom, nem volt kellemes a jéghideg autóba beszállni. Ha itt ilyen hideg van, gondolj bele, Minnesotában, ahol nem ritkák a -20 fokok, milyen hideg lehet - és nem csak pár napig van ítéletidő! Tom Grotting, egy minnesotai fickó azt találta ki, hogy elűzi a szomszéd Diane téli rosszkedvét. Bevizezett néhány farmert, majd kivitte az utcára, és hagyta őket megfagyni a hidegben. Ezeket a furcsa, sétáló nadrágokat a város számos részén kitette, hogy Diane mindenhol elmosolyodjon, amerre megy. 

Mi ez, ha nem egy jópofa szerelmi vallomás? :) 

Most itthon is simán megfagynának a ruhák. Én is kipakoljam a cuccaimat? :)

Ha tetszett, nyomj egy LIKE-ot az őrült gatyás fickónak!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: boredpanda.com

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.