Csempészd be a természetet az otthonodba - Vagány dekoráció fából

Nem kell feltétlenül mélyen a zsebedbe nyúlnod, ha valami egyedi és különleges lakberendezési tárggyal szeretnéd feldobni az otthonod. Erre valók a kreatív módszerek. Mint például ez is, nézd csak!

Egy darab természet a lakásban

Sebastian Errazuriz Chilében sétálgatott, és megpillantotta ezt a fát. Elbűvölte, és művész lévén meg is ihlette egyből. Hazavitte, megsütötte, megfőzte...ja nem, az másik sztori. Szóval hazavitte, kicsit feljavította, elnevezte Bilbaónak (komolyan!) arról az utcáról, ahol találta, és elkezdte erre a projektre felépíteni a művészi karrierjét. Azóta fázik! Vagyis azóta a fa mint dekorelem nagy szerepet kapott a művészetében.

Szóval irány a Normafa, vagy egy közelben lévő erdő, és kezdj neki a fagyűjtésnek!

Ha neked is tetszik az ötlet, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: boredpanda.com

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...