Menő krétafalat a lakásba? Naná!

A vagány szövegek a falon nem csak a street food éttermek vagy a reklámügynökségi irodák sajátjai, bátran becsempészheted Te is az otthonodba. Én a konyhámban teremtek vele klassz hangulatot. :)

A Te hangulatod a falon

Kiírhatod a kedvenc szövegeidet, rajzolhatnak rá a gyerekek, ráírhatjátok a napi menüt, üzenetet hagyhatsz a családnak, mindenféle bohókás ábrát felvéshetsz krétával a falra. Ez cool. És nem csak a falat kenheted be vele, hanem BÁRMIT. Tényleg. Ha nem vagy elég merész, akkor próbáld ki egy táblán, és azt akaszd ki a falra. Én imádom! A konyhámat csinálom meg épp ilyenre.

Inspiratív fal

Azt hiszem ez nem csak trendi enteriör megoldás, hanem egy megszokottól eltérő szabad kifejezesési forma, ami teret enged a saját ízlésednek, gondolataidnak és a közös firkálási, üzengetési metódusnak köszönhetően összekapcsol másokkal. Inspiratív fal, azt hiszem, ez a jó szó. Nálam például olyanok kerülnek felfirkantásra, amely dolgok ránk jellemzőek, olyan szövegek, ételek, feliratok. Naná, hogy a coffeelingnek lesz rajta hely. :)

A Te falad hogy nézne ki? Hogyan tükrözne téged?

Ha tetszik a gondolat, nyomj egy LIKE-ot és nézegess még képeket a krétamegoldásokról. ;)
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó: vimeo.com Lead: dechohilbs.com
A cikkhez tartozó galéria: 
Krétafal a lakásban
Krétafal az ebédlőben
Kétafal a konyhában
Krétafesték mindenen
Vintage stílust kölcsönöz a krétafal.

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...