Te melyik vagy: kakas vagy bagoly?

Vannak, akik késő éjszakáig képesek ébren maradni és koncentrálni, dolgozni, tanulni, olvasni ecetrea, ám a korai keléstől ki lehetne kergetni őket a világból. És vannak a kukorékolók, akik a hajnali első ébresztő pittyre már ki is ugrottak az ágyból. Őszintén, az utóbbi típusba tartozók nekem UFÓk. Te melyik vagy?

Néha nem érek rá pihenni

Mindazonáltal, hogy tudom, milyen fontos a szervezetnek a pihenés, nem gyakran élek a lehetőséggel teljes mértékben. Pedig pihenni muszáj. Sőt! Miért is? Minden tudományos magyarázatot mellőzve az a lényeg, hogy ilyenkor van a szervezet regenerálódási, helyreállítási és feldolgozási szakasza. Ha ez nem tud megtörténni megfelelően, akkor rumli van. Röviden és tömören.

Például most is éjszaka van, fáradt vagyok, de még írok. Senki nem tart pisztolyt a fejemhez, az én döntésem. Még bírom, miközben tudom, hogy ilyenkor már a takaró alatt kellene lennem inkább, mint felette. Én inkább „éjjeli bagolykodom”, mint hogy „hajnali kakaskodjak”, vagyis korán kelljen felkelnem. Áhhh. Így is alig győzöm a szundikat kinyomogatni reggel. :D 

Te melyik vagy: éjjeli bagoly vagy hajnali kakas?

Ha tetszett az írás, fejezd ki egy LIKE-al. Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó: purplesq.com Lead: theunticket.com, wallpopper.com

Oldalak

Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.