Egyre népszerűbb a kellemes kávéhangulat - Mindenki ezt fotózza

Vannak dolgok, amik egyszerűek, nem kell túlmagyarázni, úgy jók, ahogy vannak. A lényeg, hogy tetszik. Mert van hangulata. Egyre többen vadásszák az ilyen kávéhangulatokat.

Reggeli kávéhangulat

Egyre több coffee-addict (kávéfüggő) van szerte a közösségi médiában, és itt most nem is feltétlen a koffeinfüggőségre gondolok, hanem pillanatvadászásra. Rengeteg kávés fotót, videót, kávézóhangulatú képet osztanak meg, amelyek hol a fotózott szögtől, a filtertől vagy akár a helyszíntől érdekesek. Klassz a hangulatuk. Mint ennek a képnek. Nekem nagyon tetszik.

LIKE, ha te is fotóztad már le a kávéhangulataidat! Én gyakran, nézd meg!

Nézz bele a tegnapi blogbejegyzésbe, vagy akár ebbe, amiben szintén a coffeelingről írok!

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.