Egy hétköznapi srác, aki minden hírességgel jóban van - legalábbis a képeken!

Ki mondta, hogy nem szerepelhetsz bárkivel egy fotón, magazinban vagy akár celebparty-n? A Photoshop korában ez már nem lehetetlen. Ez a dínójelmezben parádézó mókás srác minden fontosabb celeb képére odaretusálta magát, és nem is akármilyen pózban. Nézd meg a képeket! :)

Trollkodásból jeles

Lorenz Valentino nem bízta a szerencsére, hogy közelebb férkőzhet a sztárvilág kegyeltjeihez, és inkább elébe ment a dolgoknak. A közel 15 ezer követőt számláló Insta fiókjában rengeteg olyan képet találni, ahol ebben az ominózus dínójelmez + baglyos papucs kombóban jelenik meg egy-egy sztár "közelében".

Nézz bele a képekbe. Szerintem nagyon viccesek. Kreatív a srác, az már biztos. :D

Victoria Beckham lábával

Posh Spice férje is itt van!

Állatok

A politikába is belemászott

Lapozz a folytatásért!

Fotók: Instagram/LorenzValentino

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...