Vákuumba zárt szerelem: összecsomagolt párokat fotóz egy japán művész

Majdnem meghaltak az összecsomagolt párok a fotózás közben. Igen, a japánok már megint valami őrültséget találtak ki. Nézd meg az életveszélyes körülmények között készült képeket!

Közel egymáshoz

Amikor Haruhiko Kawaguchi tokyói művész a fenti kifejezésen gondolkodott, egy teljesen más dolgot vizualizált, mint amire mi gondolunk. Vajon hogyan lehetne a lehető legközelebb hozni a párokat egymáshoz? Hát, csomagoljuk be őket egy nejlonzsákba, és szívjuk ki az összes levegőt! Remek ötlet, biztos lesz sok jelentkező. És bejött. Nos, szó szerint ez zajlott a művész fejében: "A képeimmel megpróbálom megmutatni a szerelem erejét, amely a párokat összetartja. A legkisebb távolság közöttük a szerelem ereje.”

A fotózás közben egy mentőcsapat is jelen volt, hogy ha bármi probléma adódna - mondjuk megfulladnának -, akkor közel legyen a segítség. Szerencsére mindegyik pár túlélte az extrém fotózást...

Aham...hát ez zajlik Japánban a szerelem jegyébe. Mit szólsz a beműanyagozott szerelmesekhez? Én mondjuk tudnék még közelebbi kapcsolatot, ami már mínuszba megy...és az már 18-as karika. ;)

Barbie babák becsomagolva

Ez ám az egymásra tapadás

Vannak még hasonló beteg, akarom mondani posztmodern fotók!

Fotók: borepanda.com

Oldalak

Fashion&Beauty
A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...