Divatszenzáció! Így tervezheti meg a kislányod a saját ruhakollekcióját

Ha szívesen rajzol a kislányod hercegnőket csinos ruhában, akkor itt az alkalom, hogy a saját kreálmányában tündököljön. Egy ruházati cég gyermekek rajzaiból tervezi a kollekcióit.

Rajzold és hordd!

Találkoztunk már gyerekek rajzait megelevenítő plüssökkel, dekortárgyakkal és itt a következő újdonság, amely a gyermekek fantáziájában látott profitot. Tervezze meg a gyerek a saját ruháját! Mekkora ötlet! Emlékszem, kislánykoromban volt egy nyomdaszerű szerkezethez hasonlító játékom, ami néhány kiválasztott csajkörvonal alapján egy papírra nyomdázta azt, valamilyen mintát is adva az alapnak. Vagyis ebben a ruhatervező játékban az én dolgom annyi volt, hogy kiválasztom a szimpi körvonalat (szoknyás csaj, ruhás csaj, nadrágos csaj), és kedvemre kiszínezem. Imádtam, mert kedvemre stylistolhattam. Melyik kislány ne szeretné?

Szóval nekem nagyon bejön az ötlet, hogy saját rajzok díszítsék a gyerekruhákat. Sőt, tovább megyek. Én is akarok rajzolni magamnak ruhát... :)

Nagyon menő

Klikk tovább a folytatásért!

Fotók: picturethisclothing.com

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.