Melyik pasi volt a legmenőbb az elmúlt 100 évben?

Az elmúlt évszázad férfistílusainak áttekintése tartogat majd némi megmosolyogtató pillanatot. Már csak az átalakuló félmeztelen adonisz srác miatt is megéri megnézni a videót! ;)

Hímkorszakok

Az alábbi videón láthatod a XX. század (és egy kicsit a XXI. is) minden egyes évtizedének férfiúi trendjét. A '70-es éveken lehet majd hangosan nevetni fogsz, de biztos találsz a családi fotóalbumban is ilyen figurákat, talán épp a párodról, az apukádról vagy nagypapádról. Ha végig tekintek a trendeken, meg kell állapítanom, hogy a mai kor férfistílusa a klassz középút; tetszik. De nagyon bejön például a '40-50-es évek pasija is...bár ez lehet hogy csak az alkalmi szuperszexi chippendale fiú miatt van. :)

...jaj, és az a tánc 1965-ből, vagy a nyúlfarok hajjal spékelt '80-as évek?! Hatalmas. :D Fiúúúk, erre hogy voltatok képesek? :)

Neked melyik kor pasidivatja tetszik a legjobban?
Nézd meg az előző bejegyzésbe ágyazott videót, mely a nőideálokról szól!

Forrás: youtube.com

Oldalak

Home&Design
Szinte már egy parkolóhely is nagyobb ennél a New York-i apartmannál, ami 650 dollárba, azaz közel 240 ezer forintjába kerül havonta a bérlőnek. Te beköltöznél?
Lifestyle
Az 56 éves újságíró egy népszerű műsort vezetett pénteken, ám - a nézők legnagyobb megdöbbenésére - hirtelen megváltozott az arca: látszott rajta, hogy nehezére esik felolvasni a híreket.
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy elaludtál a televízió előtt? Egyszer-egyszer belefér, de ha rendszeres szokássá válik, kellemetlen következményekkel számolhatsz.