Perbe fogták az oktatási rendszert a gyerekek ellen elkövetett bűnökért - Videón a tárgyalás

Ha nem tetszik a jelenlegi oktatási rendszer és egyetértesz azzal, hogy ne konzerveket neveljenek az iskolákban, hanem önállóan gondolkodni és cselekedni tudó embereket, akkor tetszeni fog ez a videó!

Vád az iskolarendszer ellen

Azért lettem figyelmes erre a videóra, mert a kedvenc idézetemmel nyit, amelyet Albert Einsteinhez kötnek: "Alapjában véve mindenki zseni. De ha egy halat annak alapján akarnak megítélni, hogy miként mászik fára, egész életét abban a hitben élheti le, hogy ostoba."

Tökéletesen jellemzi ez a gondolat az oktatási rendszerünket, ahol nem kreatív, önazonos, IQ és EQ szinten is fejlett, elégedett gyerekeket nevelnek ki, hanem a rendszerbe jól illeszthető konzervegyedet az elavult tananyagokkal.

Mindenképpen nézd meg a videót, amelyben egy bírósági tárgyalást szimulálnak a diákok és az oktatási rendszer szerepeltetésével. Oszd meg másokkal is, ha te is egyetértesz a benne elhangzottakkal!

Nézd meg a tegnapi gondolatot is!

Forrás: youtube.com; Leadfotó: insight-ukraine.org

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.