A legdizájnosabb szülinapi torták, avagy ez a 2016-os tortatrend

Hol vannak már a házi piskótalapos, gyümölcs-zselés, tortadrazsés, marcipánfigurás torták, amelyek minden születésnap kötelező és alap kellékei voltak? Helyettük ma már inkább trendi, fancy, csillogó, különleges vagy éppen letisztult forma és színvilág kápráztat el bennünket a legtöbb zsúron. Lássuk, milyen a tortatrend 2016-ban!

Sosem elég a metálos csillogásból

A kicsit vintage-be hajló minimalista dizájn a tortákra is rányomta a bélyegét. Teljesen más elvárásaink vannak ma már a sütikkel szemben. Az az elvárt és szemnek is tetsző, ha valami gourmet, követi a divatot, és a harmonikus színvilág találkozik egy különleges, ám átgondolt forma-és ízvilággal. Lassan a divatruházathoz és kiegészítőinkhez választunk tortát is. :) Neked tetszik valamelyik torta? Én vinném, enném... :) Nézd meg a cikk alatti galériát!

Ha szerinted is szépek, és te is elvinnéd valamelyiket egy születésnapra, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotó és Leadfotó: paperandlace.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Ha te sem szeretnéd, hogy a gyereked olyan homokozóban játszon, ami tele van macskaürülékkel vagy épp egyéb, bogarak és rovarok által terjesztett kórokozóval, akkor olvasd el cikkünket!
Fashion&Beauty
Noha a kerti partik lényege, hogy a résztvevők komfortosan érezzék magukat, így az sincs kőbe vésve, mi a tökéletes viselet ilyenkor, érdemes ihletet meríteni a dán királyné ruhatárából, ha...
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...