Csodaszép kekszek 1 perc alatt - Csak egy jó eszköz kell hozzá

A vendégváró vagy ajándék nasik 2 legfontosabb ismérve, hogy klasszul nézzenek ki, és gyorsan elkészüljenek. Ezzel a menő mintahengerrel mindkét feltétel teljesül.

All you need is... mintahenger

Engem a régi falihengerre emlékeztet ez a konyhai eszköz, de mivel manapság divat a retró, pozitív hangvételű ez az összehasonlítás. Zuzia Kozerska designer munkája ez a falihenger ihlette nyújtófa. Erről van szó. :) Gondolj bele! Összedobsz egy jó kis linzert, kicsit meghengergeted a tetejét egy általad választott mintával, be a sütőbe, max. utána celofánba, átkötsz rajta egy masnit és kész is az ultraszuper vendégváró kekszajándék.

Tetszene?

Ha te is beszereznél egyet otthonra, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotók és Leadfotó: valekrollingpins.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...