Hallottad már? A Nap nem egyszerűen égitest, hanem annál sokkal több

Ugyanis élőlényekre valló intelligens tevékenységet folytat a legújabb kutatások szerint. Tudd meg a cikkből, mit mond a csillagász!

Padma - kínai asztrológus, blogger

A kínai asztrológia apropóján kezdtem az írogatást, de igazából minden spirituális téma érdekel, mióta az eszemet tudom. Sok érték és érdekesség összegyűlt a tarsolyomban az évtizedek alatt, amit szíves-örömest osztok meg veletek blogomban, hátha rajtam kívül más is inspirációt merít belőlük.

Az elme lassan eléri a szív birodalmát

Ráadásul a tudományon keresztül. A legújabb kutatások ugyanis lassan alátámasztani látszanak azt, amit a szív-emberek enélkül is „tudnak” a lelkükben, a zsigereikben – a szívükben. Nekik nincs szükségük tudományosan igazolt tényekre, a bizonyosság enélkül is magától értetődő a számukra. Valaha sokkal személyesebb világkép volt jellemző az emberiségre, azokban az időkben, amikor kollektíven nem voltunk még így elszakadva a szívünktől, és a hozzá kapcsolódó tudati tartománytól, mint manapság. Gondoljunk csak például ezekre a megközelítésekre: Természet Anya, Föld Anya, Mennyei Atya, és a többi. Ma igencsak divatjamúlt ez a felfogás, még akár mosolyogtató is, ami meseszerűen naivnak tűnik, pedig… Lassan felér a tudomány is ezekhez a mítoszokhoz, mi pedig rácsodálkozunk valami olyasmire, ami az archaikus ember számára nyilvánvaló volt.

A legnagyobb spirituális tanítók mind egyetértenek abban, hogy a szívünk tudása messze túlhaladja az elménkét, ráadásul a lelki felemelkedés csak a szív kapuján keresztül történhet.

„Lélek és szív egy és ugyanaz. A szív az, ami Istennel eggyé válik, nem az elme. Saját szívünket felfedezni nem más, mint Istent felfedezni.” ~ Dr. David R. Hawkins

Vagyis, ha bennünket, a szív embereit nem lep meg ez a felfedezés, azért még csodálattal tölt el, és örvendezünk annak, hogy ilyen tudósaink vannak, mint aki a következő videóban részletesen beszél a Nap élőlény mivoltáról.

Lapozz a cikk folytatásáért, és nézd meg a videót a témáról!

Fotó: youtube.com

Oldalak

Utazás
Vajon hogyan szállíthatták a helyükre az ókoriak a piramisok építéséhez szükséges óriási kőtömböket? Te is dobni fogsz egy hátast a tudósok válaszától!
Sztárok
Bár többször nekiveselkedtek a válásnak, végül nem tudta elengedni egymás kezét Tápai Szabina és Kucsera Gábor.
Sztárok
Nemrég érkezett az örömteli hír, miszerint a világhírű rapper, Justib Bieber felesége első közös gyermekükkel állapotos, most pedig újabb érdekesség derült ki Hailey várandósságáról.