Csokis puding gránátalmával - Csak bedobod a turmixgépbe és kész is a könnyű szilveszteri nasi

Az év utolsó napja mindig különleges, ezért egy ehhez illő desszertet hoztam Nektek. A csokipuding alapja a tofu, ami semleges ízének köszönhetően remekül felhasználható sós és édes ételekben egyaránt. Selymes állagának köszönhetően pedig tökéletesen krémes desszert varázsolható belőle. Igazi vendégváró finomság, a szilveszteri partik sztárja. Boldog Új Évet Kívánok Nektek!

Marton Andrienn, az Ízes élet háziasszonya

Blogomban és videóimban megmutatom, hogy miképp őrizd meg egészséged időtakarékosan és költséghatékonyan! Itt minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Hidd el, az eredmény önmagáért beszél majd. Remélem, velem tartasz!
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!

Csokis tofu puding gránátalmával - A szilveszteri parti sztárja

Hozzávalók

  • tej, ízlés szerint (mandula, vagy szójatej, de akár tehéntej) nagyjából 1-2 dl sűrűségtől függően
  • 35 dkg selyem tofu
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 2 ek kakaópor
  • 3 ek méz

Elkészítés

1. A szójatejet, a tofut, a felolvasztott étcsokoládét és a kakaóport turmixgépbe tesszük, és 2 evőkanál mézet adunk hozzá, majd összeturmixoljuk.

2. Habzsákkal poharakba töltjük, és gránátalma magokkal díszítve tálaljuk.

(Megjegyzés: Fontos, hogy selyem tofut vegyünk, mert másfajta tofuval darabos lesz a végeredmény.)

Még több könnyű, de finom receptért kattints a következő oldalra!

Fotók: Marton Adrienn

Oldalak

Szólj hozzá Te is!