Mikor beindulnak a kreativitás-hormonok

A szülési szabadságot már nagyon vártam. A fejemben úgy állt össze a dolog, hogy az nem más mint valami végtelennek tűnő fizetés nélküli szabadság.

Holiday nagy hassal

A munkám utolsó heteiben is már azt terveztem, hogy mi mindent fogok csinálni abban az időszakban, amikor a Picinyemre várok, de már nem dolgozom. Elsősorban a tanulásra, a lakás rendbetételére és kreatív lakberendezési aktivitásokra készültem. Úgy gondoltam, ezt az időt magamra kell szánni.

Az első tervek között szerepelt olyan is, amelyeket később átgondoltam és levettem a listáról. Ilyenek voltak például a színház - egyáltalán nem fértem már be a székbe -, mozi - hasonló okok miatt elvetettem -, kismamajóga - az elmúlt 7 hónapban nem sikerült elkezdenem, tehát már felesleges - , szülésfelkészítő tréning - decemberben érdeklődők hiányába elmaradt -, terhestorna DVD-ről - nem játszotta le a DVD-lejátszó -, terhestorna élőben - nem volt a környéken - . De akkor milyen szórakozási lehetősége marad egy kismamának decemberben egy vidéki városban, akinek minden ismerőse, barátja és rokona dolgozik?

Néhány napig csak sétálgattam, olvastam és főztem. Mert szerettem főzni, de a hétköznapokban nem mindig jutott rá időm.

Oldalak

Sztárok
Volt idő, amikor az Oscar-díjas színésznő előre rettegett a csókjelenetektől. Hathaway friss interjújában egy több évtizedes kulisszatitokba avatta be a közönséget.
Lifestyle
Ha szeretsz étteremben enni és kedveled a gourmet fogásokat, akkor biztosan jártál már olyan helyen, ahol a luxuskörülmények közt felszolgált ételek egészen aprócskák voltak. Nos, ennek is megvan az...
Lifestyle
Már unod a megszokott kávézást reggelente? Mutatunk egy tippet, amivel alaposan fel tudod dobni az ízét!