2013-ban jön az új Dirty Dancing

Nyáron sokat tárgyaltak a Dirty Dancing újraforgatásáról, de már akkor nagyon különböztek a vélemények. Sokak szerint egy ilyen klasszikushoz nem szabad hozzányúlni, a készítők azonban tökéletesen felkészültnek érzik magukat.

A 80-as évek egyik legmeghatározóbb filmjének újraforgatott változata 2013 júliusában kerülne a mozivásznakra. A stábhoz többek között hozzátartozik az eredeti rendező és koreográfus, Kenny Ortega. A két főszereplő személyéről azonban még semmi sem derült ki. Több színész neve is felröppent már, de a producerek továbbra is hallgatnak. Tehát egyre izgalmasabbá válik a kérdés, hogy végül ki bújhat Baby (Jennifer Grey) és Johnny (Patrick Swayze) bőrébe.

2013 nyarán az is kiderül, hogy a kritikusoknak lesz-e igazuk abban, hogy egy ilyen klasszikus film új kiadása sosem lesz olyan sikeres, mint az eredeti vagy be kell látniuk, hogy tévedtek. Egy biztos: nehéz dolguk lesz a készítőknek.
 

Következzen egy részlet az eredeti változatból:

Oldalak

Fashion&Beauty
Sokan hajlamosak vagyunk elképesztő összegeket kifizetni egy-egy szépségápolási termékért, miközben a valódi csodaszerek gyakran bizony a konyhapolcunkon lapulnak.
Lifestyle
Te is arra vágysz, hogy a rózsabokrok tele legyenek színes virágokkal, és mesés illatot árasszanak az egész kertben? Akkor semmiféleképpen se dobd ki ezt a konyhai hulladékot, ugyanis csodákat művel...
Lifestyle
Intenzív szexuális energia veszi ma át az uralmat a Bak fölött. Napi horoszkóp!