Virslisaláta - Recept

Vacsorára valami finom, laktató salátára vágysz? Akkor készítsd el az alábbi receptet.

Hozzávalók

  • 2 fej hagyma
  • 4 pár virsli
  • 2 ek 20 %-os ecet
  • 2 kk só
  • 1 ek cukor
  • késhegynyi őrölt bors
  • 2 ek petrezselyemzöld
  • 1 ek olaj

Elkészítés

Főzzük meg a virslit, majd hagyjuk kihűlni. Ezután karikázzuk fel a hagymát, sózzuk meg és hagyjuk állni kb. 20 percig. Szórjunk rá cukrot, borsot, öntsük rá az ecetet és kb 3 dl vizet. Ezután szórjuk bele a petrezselyemzöldet, öntsük le az olajjal és keverjük bele a felkarikázott virsliket. Jól behűtve tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a cikket másokkal is!

Fotó: der-puten-shop.de

Oldalak

Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.