Recept

Töltött kosárka - Variációk leveles tésztára 3.

Az alábbi recept a leveles tészta egy ötletes felhasználását mutatja be, amihez szükségünk lesz a muffinsütőnkre is. A variációk szinte végtelenek, készíthetünk édeset és sósat is belőle, amihez épp kedvünk van. A siker garantált!

Az elkészítés módja

Kinyújtjuk a leveles tésztát, majd akkora négyzeteket vágunk belőle, hogy ki tudjuk bélelni vele a muffinsütő mélyedéseit.

Pizzás kosárkák

Szükségünk lesz fűszerezett paradicsom szószra, sonkára, vagy szalámira, sajtra, kukoricára, vagyis a kedvenc pizzánk feltételeire. A hozzávalókat egymás után a kosárkákba helyezzük és tehetjük is a 180 fokra előmelegített sütőbe.

Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket

Diós-lekváros

A kosárkákba sárgabaracklekvárt, valamint porcukrozott diót rakunk, majd betesszük a 180 fokra előmelegített sütőbe.

Sajtos-zöldséges

Különböző zöldségeket és mozzarellát, vagy feta sajtot teszünk a tésztára, így mennyei, sült zöldséges, olvasztott sajtos kosárkákat kapunk.

Kóstold meg a bögrés almás süti receptünket is!

Képek: kevinandamanda.com; bruyarecipes.blogspot.com

Oldalak

Recept
Sztárok
György, Sarolta és Lajos csak korlátozott időt tölthetnek nagyapjukkal, a királlyal, aminek hátterében érthető okok állnak, még ha elsőre talán meglepő is erről hallani.
Lifestyle
Egy régi vágy új értelmet nyerhet az Oroszlán számára. Napi horoszkóp.
Fashion&Beauty
Sarolta hercegnő édesanyja, Katalin hercegné karácsonyi koncertjén bűvölt el mindenkit, méghozzá egy olyan bájos ruhában, melynek egyik apró részletével Dianára emlékezett.
Sztárok
A McLaren 26 éves brit-belga versenyzőjéről mostanában nem csupán azért beszélnek, mert F1-es pilótaként zseniális tehetség, hanem szerelme miatt is, hiszen Norris egy igazi természetes szépséget...
Egészség
A szívünk egészsége roppant fontos, ilyenkor viszont hajlamosak vagyunk sok olyan ételt enni, ami nem tesz jót neki.
Lifestyle
Karácsony közeledtével sok helyen kerül egy kis finom sült kolbász az asztalra, de nem mindegy, hogyan készíted el.