Serpenyős gombás csirkecombok - Ízletes ebéd

A csirkecomboknak kiváló ízt adhatunk, ha gombával együtt készítjük el. Próbáltad már így? Ha még nem, itt az ideje, máris mutatjuk hozzá a receptet!
A sóval, a borssal, a hagymaporral és a fokhagymaporral fűszerezzük be a csirkecombokat. Egy evőkanál vajon pár perc alatt pirítsuk aranybarnára a hús mindkét oldalát. Ezt követően tegyük félre a combokat, és a serpenyőben a maradék 3 evőkanál vajon pároljuk meg a szeletelt gombát. Ekkor
Hozzávalók
- 4 nagy csirkecomb
- ¼ csésze vaj
- 2 csésze szeletelt gomba
- ½ tk hagymapor
- ½ tk fokhagymapor
- 1 tk só
- ¼ tk fekete bors
- ½ csésze víz
- 1 tk dijoni mustár
- 1 ek friss tárkony apróra vágva
Elkészítés
A sóval, a borssal, a hagymaporral és a fokhagymaporral fűszerezzük be a csirkecombokat. Egy evőkanál vajon pár perc alatt pirítsuk aranybarnára a hús mindkét oldalát. Ezt követően tegyük félre a combokat, és a serpenyőben a maradék 3 evőkanál vajon pároljuk meg a szeletelt gombát. Ekkor jöhet hozzá a víz és a mustár. Kevergetve főzzük pár percig, majd tegyük bele vissza a húst. Lefedve pároljuk 15 percig, majd nem sokkal tálalás előtt keverjük még hozzá az apróra vágott tárkonyt is.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!




























