Rántott mozzarella spenóttal - Húsmentes ebéd

Bár sokan nem szeretik, a spenótot számtalan jótékony hatása miatt érdemes fogyasztani. Készítsünk belőle főzeléket, rántott mozzarellával együtt isteni lesz!

Hozzávalók

  • 40 dkg spenót
  • 25 dkg mozzarella
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 zsemle
  • 2 dl tej
  • só, bors

A panírhoz

  • 1 tojás
  • zsemlemorzsa
  • liszt

Elkészítés

A zsemléket áztassuk be, a spenótot mossuk meg és egy kis olajon fonnyasszuk meg. Adjuk hozzá a felaprított hagymát, sózzuk, borsozzuk és hagyjuk, hadd párolódjon tovább. Öntsük bele a tejet és adjuk hozzá a kinyomkodott zsemlét. Botmixerrel pépesítsük, majd tegyük vissza még pár percre a tűzre. Közben szeleteljük fel a mozzarellát, panírozzuk be és rántsuk ki. A főzelékkel együtt tálaljuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: whattohavefordinnertonight.wordpress.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!