Puncs - Adventi hangulat

A decemberi hónap elérkeztével megnyílnak a karácsonyi vásárok, ahol finomabbnál finomabb italokat fogyaszthatunk. Ha nincs időd vagy kedved kimozdulni, akkor készítsd el otthon ezt a mennyeien finom puncsot!

Hozzávalók

  • 1 liter almabor –vagy almalé
  • néhány darab fahéj
  • 1 teáskanál őrölt szerecsendió
  • 1,5 dl méz (lehetőleg akác)
  • 2 db citrom felkarikázva
  • 1 l ananászlé
  • adagonként 1 db fahéjrúd

Elkészítés
Egy nagy, tűzálló lábosban forraljuk fel az almabort, vagy az almalevet. Adjuk hozzá a fahéjat, majd lassú tűzön körülbelül 5percig főzzük. Ezután tegyük bele a maradék hozzávalókat: a szerecsendiót, a mézet, a citromot, az ananászlevet, és a fahéjat. Főzzük még további öt percig. Olyan bögrébe tegyük, amiben jól mutatnak a fahéjrudak, amivel a kész puncsot kevergethetjük.

Fahéjjal megszórva tálaljuk!

Oldalak

Sztárok
Asta Nielsen a némafilm korszak első európai sztárjaként vonult be a történelembe; kivételes élete volt, ő maga pedig igazi jelenségként ragyogott, akiért csakis rajongani lehetett.
Utazás
A Védelmi Tanács vasárnapi ülése után magasabb szintre emelték hazánkban a terrorkészültséget - számolt be róla a Magyar Nemzet.
Fashion&Beauty
A brit királyi család legnépszerűbb tagja maga a két lábon járó stílusosság. E megtisztelő titulust nagyrészt következetességének és pontosságának köszönheti.