Marhahúsleves - Kedvenc vasárnapi lakoma

A marha nagyon fontos tápanyagokat tartalmaz egészségünk megőrzése érdekében. A vörös húsok közül talán ez a legegészségesebb, így bátran fogyasszuk.

Hozzávalók

  • 1 kg marhahús
  • Leveszöldség
  • 1 paprika
  • 1 paradicsom
  • 4 gerezd fokhagyma
  • Bors
  • Köménymag
  • Erős paprika
  • Szerecsendió

Elkészítés
A húst belerakjuk az edénybe, amit majdnem teletöltünk vízzel, majd nagy lángon felforraljuk. Ha felforrt leszedjük a habot, halkítunk a tűzön, hogy szépen lassan (gyöngyözve) forrjon. A lehabozás után hozzárakjuk a többi hozzávalót. Hogy szebb legyen a színe, szórhatunk a tetejére ¼ kanál piros paprikát. Ekkor felerősítjük a tűzet, hogy gyorsan beforrjon. Ha ismét felfoort, halkítunk a tűzön és lassan, gyöngyözve addig hagyjuk forrni, amíg el nem készült a hús. A végén megkóstoljuk. Ha jó, akkor főzzün ki cérnametéltet, és készen is van.

Melegen tálaljuk.

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.