Paradicsomos-gombás penne - A megunhatatlan tészta

A paradicsomos penne egy nagyon kedvelt egytálétel. Ez nem is meglepő, hiszen laktató és gyorsan elkészíthető.

Hozzávalók

A tésztához:

  • 250 g penne
  • 600 ml víz
  • 1 teáskanál só

A szószhoz:

  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 3 szál újhagyma
  • 250 g gomba
  • 200 g morzsolt kukorica
  • 200 ml sűrített paradicsom
  • 1 csapott kávéskanál bors
  • 1 teáskanál bazsalikom
  • 1 teáskanál oregánó
  • 200 ml főzőtejszín
  • 3 db koktélparadicsom

A tésztára:

  • 100g sajt (ha lehet, 2 féle)

Elkészítés
A tésztát kezdjük el főzni. Közben olajon pirítsuk meg a felkarikázott újhagymát. Tegyük bele a gombát és a kukoricát is. Mehet bele a paradicsompüré, a só, a bors, az oregánó és a bazsalikom is. 5 perc elteltével öntsük le a tejszínnel. A félbevágott paradicsomot is tegyük bele, majd mehet rá a tésztára. Szórjuk meg a reszelt sajttal és már tálalhatjuk is.

Készítsd el a tejszínes-csirkemelles pennét brokkolival!

Oldalak

Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.
Utazás