Mézes-mustáros bárányborda - Királyi lakoma egyszerűen

Mézes-mustáros pác szinte minden húsételhet passzol, érdemes kipróbálni báránnyal is, igazán különleges lesz. Ha kíváncsi vagy a receptjére, olvasd el cikkünket!

Hozzávalók

  • 5-6 szelet kisebb bárányborda

A páchoz

  • 2 ek méz
  • 2 ek citromlé
  • 2 ek narancslé
  • 2 ek aprított rozmaring
  • 1 tk dijoni mustár
  • 1 tk zúzott fokhagyma
  • 1 tk hagymapor

Elkészítés

Egy kis tálkában keverjük el a pác hozzávalóit, majd forgassuk bele a báránybordákat. 180 fokra előmelegített sütőben süssük addig, míg szép barna nem lesz az egyik oldala, majd fordítsuk meg és tegyük rá a maradék pácot. Süssük addig, amíg a másik oldal is át nem sül. Tálaláskor mentával díszíthetjük a tetejét.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: cookingplanit.com

Oldalak

Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...