Máj zöldborsóval - Gyors és laktató ebéd

Ezt az ételt nagyon könnyű és gyors elkészíteni, ezért gyakorta kerül az asztalra. Ráadásul a májban nagyon sok ásványi anyag is van.

Hozzávalók

  • 45 dkg csirkemáj
  • 3 fej vöröshagyma
  • 15 dkg zöldborsó
  • Olaj
  • Só, bors, pirospaprika

Elkészítés
A vöröshagymát pucolás után mossuk meg alaposan, majd vágjuk apróra. Dinszteljük meg olajon. A májat is mossuk meg és csíkozzuk fel. A zöldborsót tegyük forró vízbe. A hagymára tegyük rá a májat és pirítsuk meg. Mikor kész, mehet bele a borsó is. Ha ez is megvan, mehet bele a só, a pirospaprika, a só és a bors. Öntsünk rá fél liter vizet és hagyjuk 2 percig forrni. Ha kész, melegen tálaljuk.

Oldalak

Fashion&Beauty
Bár a korral járó változásokat olykor nehéz lehet elfogadni, sokszor valójában ebben rejlik a kulcs, ami a fiatalos, sugárzó külső megjelenéshez vezet.
Egészség
Talán sosem gondoltad volna, de bőrünk bizony rengeteget elárul egészségügyi állapotunkról, olyannyira, hogy egy bőrgyógyász már ránézésre is meg tudja állapítani, ha valamilyen komolyabb...
Lifestyle
Vannak bizonyos élelmiszerek, amiket a kiegyensúlyozott táplálkozás részeként nagyon is érdemes beépíteni az étrendbe, különösen azoknak, akiknek hosszú időn át rossz a hangulata.