Különleges sóskafőzelék - Recept

Kissé ijesztő, zöld színe ellenére a sóskafőzelék igazán finom, amit krémsajttal még különlegesebbé tehetünk. Mutatjuk a receptjét!
A sóskát tisztítsuk meg, majd főzzük meg egy kis vízben. Csipetnyi sóval és cukorral ízesítsük. Ha levettük a tűzről, turmixoljuk össze, majd adjuk hozzá a natúr krémsajtot. Rövid időre tegyük még vissza a tűzre, hadd forrjon össze a főz
Hozzávalók
- 40 dkg sóska
- 20 dkg natúr krémsajt
- 2-3 tojás
- só, cukor
Elkészítés
A sóskát tisztítsuk meg, majd főzzük meg egy kis vízben. Csipetnyi sóval és cukorral ízesítsük. Ha levettük a tűzről, turmixoljuk össze, majd adjuk hozzá a natúr krémsajtot. Rövid időre tegyük még vissza a tűzre, hadd forrjon össze a főzelék, majd felszeletelt főtt tojással a tetején tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!




























