Így készül a tökéletes rántott sajt - Recept

Az egyszerűnek tűnő ételeknél is mindig vannak trükkök, amelyekkel tökéletesre fejleszthetjük az adott fogást. A rántott sajt sokszor kifolyik sütés közben, most eláruljuk a tökéletes panír titkát!

Hozzávalók

  • 2 szelet sajt
  • 0.5 dl tej
  • 8 evőkanál búzaliszt
  • 8 evőkanál zsemlemorzsa
  • 2 db tojás
  • csipet só

Elkészítés

A sajtból vágjunk kb. 1-1,5 cm vastag szeleteket. A tojásokat egy tálban, egy csipet sóval kikeverjük. A sajtokat először tejbe mártjuk, ugyanis ez a titok, így lesz erős a panír, mert így a liszt jobban megtapad majd rajta. Megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban, ezt megismételjük és végezetül a zsemlemorzsában is meghempergetjük. Forró olajban aranybarnára sütjük őket

Ezt is ajánljuk: Finom hagymakarika házilag

Fotó: aklat.net

Oldalak

Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.
Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...